Vad är det gjort av?

Kommer ihåg ett barnprogram som jag tycke om när jag var liten och det handlade om hur saker och ting gjordes och man fick följa med till olika fabriker och se hur saker och ting framställdes. Ja det kunde vara till exempel tandkräm, eller glass eller nån favorit godis eller något liknande.
Det skulle vara intressant och vet a hur iPhone glas framställs, ja vem vet det kanske är något som kommer att komma på något barn program längre fram. 

Länge sen jag kollade på barnprogram

Jag vet inte ens vad som går på tv nu när det gäller barnprogram, det är väl inte så konstigt då jag inte är ett barn längre. Men det är lite intressant att kolla på vad som finns bara för att se hur det har förändrats och för att se om det är några av dom gamla goda programmen som fortfarande visas.
Ja det är kanske dags att kolla in det igen.

Det är kul när det handlar om något som man lär sig, att man som nämt tidigare att ma får se hur något blir till och se hur lång tid det tar att framställa en godisklubba eller tandkräm eller vad det än må vara.
Det finns ju så många nya saker och prylar idag och det är nog intressant att få reda på vad det innehåller och hur dom blir till. Så hoppas det blir ett program längre fram så att barnen idag får lära sig mer om hur sker och ting fungerar och blir till.
Ja det är bra när man lära sig saker och att man får tänka till så att man inte bara sitter där och kollar utan att få använda sig hjärna.
Ja det finns mycket kul att kolla på och det är alltid kul att se vad det är för nya saker som blir populära igen.